Yeşil – en iyisi her yerde

Yeşil her yerde

Ahşap tekstil veya kahve. DOĞA DOSTU ürünlerimizin yelpazesi geniştir. Aynı zamanda hepsinin bir ortak noktası var; çevreyi koruması ve sosyal adalet konularına önemli katkıda bulunuyor olmaları.

Ancak bu kategorinin dışında da olabildiğince sürdürülebilir olan ürünler sunmaya daima gayret gösteriyoruz. Hangi malzemeden üretildikleri hiç fark etmez. DOĞA DOSTU etiketimizi almaları için tüm diğer ürünler de, en yüksek talepleri yerine getirmek zorundadır. Bu, bağımsız damgalara sahip olmaları veya güvenilir uzmanlar tarafından kabul edilmiş pratik uygulamaları ve standartları yerine getirmeleri gerektiği anlamına gelir.

Alacağınız ürünlerimizde neyin tam olarak sürdürülebilir olduğunu ilk bakışta görebilmeniz için onları yeşil sürdürülebilirlik bandımızla işaretliyoruz. Sonuçta sizi gerçeklerle ikna etmek istiyoruz.

GERİ DÖNÜŞMÜŞ MATERYAL İÇERİR

Harika geri dönüştürülebilir

Bize göre değerli maddeleri tekrar kullanmak tek kelimeyle DOĞA DOSTU. Bu nedenle değerli maddeleri geri dönüştürüyoruz ve bu sayede kaynaklardan tasarruf ediyoruz. Geri dönüştürülmüş malzemeden imal edilmiş bir ürüne karar verirseniz, sürdürülebilirliğe büyük katkı sağlıyorsunuz. Çünkü değerli hammaddelere ve enerjiye özen gösterilirken, kaliteden ödün vermeden zararlı emisyon salınımları belirgin derecede azaltılabilir.

Güneş enerjisi

Sürdürülebilirlik için parlak bir örnek

Güneş enerjisi çevreye faydalıdır. Elde edilirken sera gazı ve başka havaya zarar veren emisyonlar salınmıyor. Bu sayede iklimi koruyor ve ayrıca sınırsız kullanılabiliyor. Peki, güneş enerjisinin evinizin bahçesinde de süper işlev gördüğünü biliyor muydunuz? Kablosuz teknoloji sayesinde aydınlatma sadece daha zarif durmakla kalmıyor, aynı zamanda takılıp düşme tuzakları da ortadan kalkıyor. Bunun dışında solar lambalarımız, benzer solar lambalardan daha az enerji tüketirken belirgin derecede daha uzun yanıyor.