Kargo

1000 TL altındaki siparişleriniz için 29,99 TL tutarında bir gönderi ücreti ödersiniz. 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.

500 TL ve üzeri kahve alışverişlerinde kargo ücretsizdir.
Ayrıntılı bilgi için iade & değişim sayfasına göz atabilirsiniz.
‘’Kapıda Kredi Kartı” ve “Kapıda Nakit Ödeme” seçeneği ile oluşturulan siparişler, Yurtiçi Kargo aracılığıyla gönderilecektir. Diğer ödeme seçenekleri ile tamamlanan siparişlerin gönderildiği kargo şirketi, şehir bazlı değişmektedir.
Şehir bazlı listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Teslimat

İstenilen adrese

Fatura adresine teslim
  • Online sipariş sürecinde, fatura adresi otomatik olarak teslimat adresi "Teslimat adresi" adımında kabul edilir.
  • Teslimat adresi ile ilgili bilgileriniz, online siparişinizi tamamladıktan sonra e-posta ile alacağınız sipariş onayında yer almaktadır.
  • Siparişiniz irsaliye ile teslim edilir. Siparişinize ait faturanız, e-posta adresinize gönderilir.
  • Yurtiçi kargo, Kolaygelsin ve Hepsijet kargo firmaları tarafından, SMS ile siparişiniz hakkında bilgilendirilirsiniz.

Farklı teslimat adresine teslimat

"Teslim adresini" sipariş adımında farklı bir teslimat adresi belirtebilirsiniz.
Fatura ve gönderim adresleri aynı ülkede olmalıdır.
Teslimat adres bilgileriniz, online siparişinizi tamamladıktan sonra e-posta ile alacağınız sipariş onayında yer almaktadır.
Yurtiçi kargo ve Kolaygelsin kargo tarafından SMS ile siparişiniz hakkında bilgilendirilirsiniz.
Faturanız e-posta adresinize e-fatura olarak gönderilir.
Teslimat adresinde kimsenin bulunmaması durumunda, kargo görevlisi size bu konuda not bırakır ve daha sonra teslimat için 2. defa gelir. Lütfen gelen notu gördüğünüzde kargo şirketiyle iletişime geçin. Kargo şirketi size iki defada da ulaşamazsa ürününüzü Tchibo'ya geri iletir.
Sipariş gönderimlerimizi gerçekleştiren anlaşmalı kargo şirketi, tüm Türkiye'ye teslimat yapabilmektedir. Ancak, köy, kırsal bölgeler ve karayolu ile ulaşım sağlanamayan yerlere ürün teslimatı yapılamaması söz konusu olabilir. Kargo teslimatı açısından sıkıntı yaşayabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen sipariş vermeden önce Müşteri Hizmetleri(444 28 26) ile iletişim kurarak adresinize teslimat yapılıp yapılamayacağını öğreniniz. Bu tür durumlarda genellikle en yakın yerleşim merkezine siparişiniz getirilir ve sizden buraya gelerek teslim almanız rica edilir.

Teslimat tarihi ve sipariş takibi

Siparişiniz onaylandıktan sonra, çoğunlukla 1-2 iş günü içerisinde adresinize gönderilmek üzere kargoya teslim edilir.Siparişinizi resimli bir kimlik ibraz ederek, imza karşılığı kargo görevlisinden teslim alabilirsiniz. Zorunlu durumlarda ise imza yerine sms ile kod talep edebilir ve tarafınıza iletilen kod ile siparişinizi kargo görevlisinden teslim alabilirsiniz.Teslimat adresinde bulunmamanız durumunda, adreste bulunan bir başka şahıs, kimlik ibraz ederek siparişinizi teslim alabilir. Ancak kargo görevlisi adres yerinde kimseye ulaşamadığı durumda kargonuz tarafımıza geri döner.

İnternet mağazamız üzerinden vereceğiniz siparişe ait teslimat tarihi, sipariş sırasında sepet sayfasında görüntülenir. Telefonla siparişlerde ise satış temsilcilerimiz tarafından şahsen bildirilir.

Mobilya ve büyük boyutlu ürünlerin teslimatı

Büyük boyutlu ürünlerimizin (mobilyalar) teslimatı, Horoz lojistik tarafından yapılmaktadır. Horoz lojistikle teslimat sağlanılacak ürünlerimizde, kapıda kredi kartı ve kapıda nakit ödeme tipi ile ödeme yapılamamaktadır.
Sipariş edilen parçaların boyutlarının merdiveninizin, asansörünüzün ve kapılarınızın boyutunu aşmadığından emin olun, böylece teslimat istenilen kullanım yerine getirilebilir. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bireysel paketlerin ürün boyutlarını size memnuniyetle verecek olan Tchibo müşteri hizmetlerine başvurun.
Mobilya ürünleri için mobilya kurulum hizmeti vermemekteyiz.
Teslimatlar haftaiçleri mesai saatlerinde, Cumartesi yarım gün olacak şekilde gerçekleşir.Resmi tatil günleri ve Pazar günleri teslimat gerçekleşmez.