Schließen
1703_Defualt_Espresso

von

TCHIBO'DAN ESPRESSO VE CAFFÈ CREMA LEZZETLERI

Espresso

Espresso severler özellikle güçlü aroması ve kadifemsi kremasından vazgeçemezler. Koyu kavrulmuş küçük siyah çekirdekleri Espressoya diğer kahvelere göre daha az asit oranı ve daha az kafein özelliği kazandırıyor. Mükemmel bir krema için espresso makinasına 8 g kahve tozu eklenir ve en az 9 bar ile hazırlanır.
  

Espresso Sicilia 500g - Çekirdek Kahve

Yoğun Kavrulmuş (Çekirdek)
28,95 TL Quickshop
  

Espresso Sicilia 250g - Vakum

Yoğun Kavrulmuş (Öğütülmüş)
16,95 TL Quickshop

Espresso Milano 250g - Vakum Paket Kahve

Mükemmel Kavrulmuş (Öğütülmüş)
16,95 TL Quickshop
Espresso Charakterisierung

İyi bir Espresso nasıl olur?

Uzun kavurma sonucu daha az asit oranı, yoğun lezzet veren ince kahve tozu ve güzel bir krema tabakası için yüksek basınç: Mükemmel bir Espresso keyfi için bir çok etken bir arada olmalı.

Okumaya devam edin

Caffè Crema

Dolgun aroması ve kadifemsi kreması ile eşsiz bir lezzet keyfi sunan Caffè Crema tam otomatik bir kahve makinasında hazırlanabilir. Bir fincan Caffè Crema için yaklaşık 9,5 g kahve tozu kullanılır.
 

Barista Caffè Crema – 1kg Ganze Bohne

Doğal aromasını koruyan kahve çekirdeği
62,50 TL Quickshop

Espresso ve Caffè Crema'nın mükemmel tarifi

Espresso ve Caffè Crema çeşitlerimizi Espresso kahve makinası ve Espresso cezvesi ile nasıl hazırlayacağınızı şimdi öğrenin. Ayrıca: Espresso ve Caffè Crema ile en iyi tariflerimizi keşfedin.

Kahve makineleri ve ekipmanları

Tchibo kahve çeşitlerini özel kılan nedir?

von

Kahve saklama

Kahve kutusu

Kahve aromasının en büyük düşmanları oksijen, ışık ve sıcaklıkıtr. Bu nedenle kahve kutusunun sıkıca kapatılması çok önemlidir. İdeal kahve kutuları camdan, porselenden veya metalden olmalı ve hava ile nem geçirmez olmalıdılar.

Saklama yeri

Kahvenin aromasının korunması için serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmesi önemlidir. En iyi yer buzdolabı veya buzluktur.

Dayanıklılık

Öğütülmüş kahve oda sıcaklığında (kahve kutusunda muhafaza edilse dahi) en az iki gün içerisinde aromasını kaybeder. Buzdolabında iki hafta, buzlukta üç veya dört katı süre kadar aromasını korur. Kahve, çekirdek şeklinde saklanırsa daha uzun süre dayanır: Çekirdek, tıpkı doğal aroma kasası gibi hassas kahve aromalarını çevreler ve korur.